• Greetings!

  Please Sign In

  Favstar gets even better if you sign in.

  Here's why signing in is good for you.

  • You get a personalized view of Favstar based on the people you follow.
  • Your likes and retweets are collected instantly, meaning your status and stats get updated at blazing speeds.
  • Use lists to manage your friends, and keep on top of where the fav-love is happening.

  Your account is safe, of course!

  • We never see your twitter password.
  • We won't tweet or follow anyone without your permission.
  • We only use your API calls when you like, retweet, or follow someone.
Okay, you have been unsubscribed.
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  Gift @pipovski Favstar Pro to unlock their best tweet!Gift them Pro!

  • 40
  • LIKES
  Nenaspana89NMaci_White91ellielchemedocarli_sephirothusVozdiska__AndrejAleksovajdedavidime
  • 14
  • RETWEETS
  Vozdiska___hipnozadaRko_aabajadercheGreenBlueYellowYellow
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  по бомбардирањето на нато 99та со осиромашен ураниум во мкд, косово и србија има 200-600% зголемување на болни од рак. зборувај ми за смути

  • 18
  • LIKES
  kali6277TaskaBalabanovaNebiten_thetkvAbesotieB_elle_BeastRedRed
  • 22
  • RETWEETS
  Igor3aGreneksTaskaBalabanova_izdislavB_elle_BeastBeLioT74a4arAKapnKrk
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  бришете твитовите, америте се за ердоган

  • 18
  • LIKES
  kkulavkovafilippetrovskithe_story_goespodochnjakTurquoiseOrangePurpleOrange
  • 14
  • RETWEETS
  goranstefkovdimitarvasileDedo_MrazfilippetrovskipodochnjakTurquoiseOrangePurple
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  скамбек слободар се залага за слободно сексуално самоопределување а секој што гукнал за идентитет го етикетира како националист.

  • 14
  • LIKES
  LOshGZEPashaIskenderPinkRedRedBlueRedYellow
  • 10
  • RETWEETS
  MnoguVetnaLOshGZEPashaIskenderRedTurquoiseOrangeGreenPurple
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  познатиот слободарски табиет се виде и за brexit. криви биле популистите, хомофобите, старците.. абе сите, само не политиката што ја тера еу

  • 15
  • LIKES
  kasdiasdL_PetroffPinkPinkPinkTurquoisePurplePink
  • 7
  • RETWEETS
  krojanbojanReaAmbrosiAGreenPurpleOrangePinkYellow
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  добро другари, им пресудивме на докториве.. сега може пак да твитаме како терористите од куманово заслужуваат фер судење и постапка.

  • 10
  • LIKES
  ZverkaPiperkaKocevZTurquoiseYellowTurquoiseRedPurpleYellow
  • 4
  • RETWEETS
  BlueRedOrangeOrange
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  се бара твитерџија што не е стручен барем за една тема..

  • 10
  • LIKES
  dekcemekceghoulackElcheZelchetwiztid__EfrosiniKon__Emilija__JaMeJaTeMeTeDzanna_Molly
  • 4
  • RETWEETS
  JaMeJaTeMeTeReaAmbrosiABlueRed
 • pipovski
   
  pipovski @pipovski

  @BritAmbCGarrett не сме толку наивни да веруваме дека ти си толку наивен..

  • 8
  • LIKES
  BlueBlueOrangePinkPinkPinkYellowPurple
  • 3
  • RETWEETS
  schteckBlueTurquoise
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  молба до сите салфетка активисти, не ги заборавајте и украинските 2 милиони бегалци што ги продуцираше вашата претходна демократизација.

  • 5
  • LIKES
  MikrobiologotPashaIskenderidj_oPinkRed
  • 6
  • RETWEETS
  ReaAmbrosiAMikrobiologotPashaIskenderidj_oRedRed
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  денес прочитав дека украдената јакна, повише боли од зариен нож во туѓо срце. #гнида

  • 5
  • LIKES
  razvigorkaLaFilleSofsheFancy_ChristinaPinkTurquoise
  • 6
  • RETWEETS
  LaFilleSofshePinkRedPurpleRedTurquoise
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  прозорец кон светот со спуштени ролетни

  • 6
  • LIKES
  nootyourbabeBrendonov1machkaSUNLOUNG3R__nebiznaelSharenaMarsovka
  • 4
  • RETWEETS
  nootyourbabeBrendonov1machkaSUNLOUNG3R__
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  по цигари - посебен тип на прошетка

  • 7
  • LIKES
  TheTetkaDr_Ofboli1machkaGreenGreenPinkTurquoise
  • 2
  • RETWEETS
  ive_loveunited1machka
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  купил рутер од 560 денари и мисли дека си должен 2 години да му конфигурираш и одржуваш мрежа у фирма

  • 5
  • LIKES
  AriesaxTPinkOrangePurplePink
  • 3
  • RETWEETS
  GreenRedRed
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  "не сме терористи!" УЧК УЧК УЧК УЧК #њтф

  • 6
  • LIKES
  dackuaTheJulijanaDiMithrilmsoldierofloveGreenGreen
  • 2
  • RETWEETS
  PurplePurple
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  5 годишна прцулка писка и клоца компјутер пошто и кочел.. на времето ги покривавме секоја вечер за да не пожутат. #романтика

  • 7
  • LIKES
  lelebreGoran_ManPinkRedPurpleOrangeGreen
  • 1
  • RETWEET
  Green
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  малце е смешно шо репортер на @tvnovamk тргнал да известува од ница и заглавил на аеродром во истамбул. гратис одлична сторија.

  • 6
  • LIKES
  stenmarcMajaSkapodochnjakOrangePinkOrange
  • 1
  • RETWEET
  Orange
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  ако ништо друго, научивме за "демократски воен удар"

  • 5
  • LIKES
  kkulavkovamsoldieroflovepodochnjakPinkOrange
  • 2
  • RETWEETS
  msoldieroflovepodochnjak
 • pipovski
   
  pipovski @pipovski

  дали @razvigor би сакал членство во организација која условува компромис за изјаснувањето. да не бидеш хомосексуалец, туку барем бисексуалец

  • 6
  • LIKES
  Dedo_MrazPurplePinkYellowOrangeBlue
  • 1
  • RETWEET
  Pink
 • pipovski
    pipovski @pipovski

  со каква леснотија калајџиев проповрда спремност за паѓање жртви.. сигурно не мисли за неговиот живот или жртви од потесното семејство.

  • 4
  • LIKES
  stenmarcPinkPurplePink
  • 2
  • RETWEETS
  ReaAmbrosiAGreen
@pipovski

@pipovski

буф

Gift 128x128

Like @pipovski’s tweets? Send them a Favstar Pro Membership to show you care.

Gift them Pro!